Page 1 of 1

Progress on my 1910 T

Posted: Wed Jul 17, 2019 10:50 am
by Belliott3
Well after two years of searching for correct parts to replace incorrect parts and getting things blasted, painted and rebuilt I'm finally in the beginning stages of re-assembly! These are just a few photos of the chassis, but I will keep you all posted as I continue to make progress. It's been a long process - much longer than I anticipated - but thanks to so many of you generous fellow T owners I'll be back on the road soon! Thank you for all your advice and help along the way. And by the way, it is not black but a very, very deep Brewster green by TCP Global paints in California; I think it's perfect myself!
20190717_101611.jpg
20190717_101611.jpg (45.24 KiB) Viewed 2038 times
20190717_101639.jpg
20190717_101639.jpg (48.05 KiB) Viewed 2038 times
20190717_101808.jpg
20190717_101808.jpg (54.71 KiB) Viewed 2038 times

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Wed Jul 17, 2019 11:29 am
by Autie
Super Duper! Looks fantastic.

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Wed Jul 17, 2019 12:31 pm
by ModelT46
What is the build date? My 1910 is May 8, 1910.

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Wed Jul 17, 2019 12:37 pm
by John Codman
Remember that when you are 90% finished, you only have 90% to go.

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Thu Jul 18, 2019 10:37 pm
by Bob McDaniel
Pictures wont load for me dang it!

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Fri Jul 19, 2019 4:34 pm
by Belliott3
Sorry for the delay, but I was having all kinds of issues yesterday and today with my username not working as it should. Darel, my build date is 2/4/10. And I don't know why the photos are not showing now; they did yesterday do I'll try loading them again. BTW, can anyone explain how to make your attached photos enlarge when you click on them? When I've looked at other posts with photos, if I click on them they open and then I can enlarge them to see them more clearly. But whenever I've posted any photos, you are not able to open them on their own; why???
20190717_101808.jpg
20190717_101808.jpg (54.71 KiB) Viewed 1777 times
20190717_101639.jpg
20190717_101639.jpg (48.05 KiB) Viewed 1777 times
20190717_101611.jpg
20190717_101611.jpg (45.24 KiB) Viewed 1777 times

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Fri Jul 19, 2019 5:22 pm
by Wayne Sheldon
Beautiful chassis!
You probably are resizing your photos like they needed to be on the old format. Maybe your camera or computer is set up to do that automatically and you aren't even aware of it anymore (a common issue for us not so computer savvy types).
As I understand some of what I have read, if your photos are resized (or otherwise "small" enough to have worked on the old format), they will post and automatically not enlarge by clicking on them. If you post photos in larger size, detail and formats, the new forum format will automatically set it up to allow clicking on the photo to see the enlarged version.
Hope that can help.

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Fri Jul 19, 2019 7:30 pm
by Belliott3
Wayne, so you're saying I no longer have to resize my photos??? That's wonderful! It was always quite a process if I wanted to post a photo, opening the picture up in paint and then resizing three times before finally saving it. I'll try the new way soon, and thanks for the tip!

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Fri Jul 19, 2019 7:49 pm
by Wayne Sheldon
No more resizing! I understand that there is some upper limit, but have only heard of a couple people running into it.

Maybe the new format ain't so bad after all! (Just kidding Jeff!)

Re: Progress on my 1910 T

Posted: Fri Jul 19, 2019 9:44 pm
by Bob McDaniel
So THAT is what progress looks like!!!! I had forgotten since it has been so long.

Bill,
My pictures are 5MB before I had to resize them for the old forum but now I just post the large file and when you click on it you can zoom in and see more detail.
SANY1483-1.jpg